Din rörmokare i Arvika

Björklunds Rör är specialiserat på olika typer av VVS-tjänster. Vi har både en fysisk butik belägen på Rosendalsvägen 15 i Arvika och erbjuder även hemservice för att underlätta för våra kunder.

Reparation varmvattenberedare

Några av de tjänster vi erbjuder inkluderar installation och reparation av varmvattenberedare. Oavsett om du behöver byta ut en gammal varmvattenberedare eller installera en helt ny, kan vårt erfarna team hjälpa dig med detta. Vi har kunskap om olika varumärken och modeller och kan ge råd för att du ska kunna välja en varmvattenberedare som passar dina behov och budget.

Toalettstol med installation

Vi erbjuder även professionell installation av toalettstolar. Om du behöver byta ut en befintlig toalettstol eller installera en helt ny i ditt hem eller företag, kan vi hjälpa till med detta. Våra rörmokare har kunskap om olika typer av toalettstolar och kan säkerställa att installationen görs på ett korrekt sätt för att undvika eventuella läckor eller andra problem.

Kompletta VVS-tjänster

Vi erbjuder även allmänna VVS-tjänster för både privatpersoner och företag. Vi kan hjälpa till med problem som kluckande avlopp, rengöring och underhåll av slamavskiljare samt installation och underhåll av värmepumpar.

Kontakta oss för prisuppgift och vid frågor

Om du är intresserad av att få en offert för någon av våra tjänster tveka inte att kontakta oss. Vi kan ge dig mer information om våra priser och vilka tjänster vi kan erbjuda. Vi strävar efter att ge våra kunder högkvalitativt arbete och en positiv upplevelse, oavsett om det handlar om en mindre reparation eller en större installation.

Frågor och svar

Är ni certifierad för kyla?

Ja, och vi arbetar med service och underhåll av befintliga kyl och värmepumpanläggningar. En kyltekniker behövs exempelvis vid installation av en värmepump och AC.

Vad innefattar VVS?

VVS är ett samlingsnamn för värme, vatten och sanitet.

Förmånlig finansiering med