Luft/vatten-värmepump

En luft/vatten-värmepump är en energieffektiv lösning som utvinner värme från utomhusluften och distribuerar den genom ett vattenburet system. Detta system kan anslutas till golvvärme, radiatorer eller element i ditt hus. Genom att använda den naturliga värmen i utomhusluften kan värmepumpen effektivt värma upp ditt hem och ge en jämn temperaturfördelning.

Fördelar med luft/vatten-värmepump

En av fördelarna med en luft/vatten-värmepump är att den inte kräver bränslepåfyllning vilket minskar underhållskostnaderna och gör systemet mer bekvämt att använda. Dessutom kan värmepumpen även användas för att värma kranvattnet i ditt hus vilket ger dig varmvatten på ett energisnålt sätt.

Värme och varmvatten. Effektiv. Miljövänlig.

Vi hjälper dig med installation

Vi tar hand om hela installationsprocessen för att säkerställa att din luft/vatten-värmepump installeras korrekt och effektivt. Våra kunniga tekniker är experter inom området och kan ge dig råd om bästa placeringen av inomhus- och utomhusdelarna för att maximera värmeeffektiviteten.

Service och underhåll

Utöver installationen erbjuder vi även service och underhåll av ditt luft-vattenvärmepump. Regelbunden service är viktigt för att säkerställa att värmepumpen fungerar optimalt och har en lång livslängd. Vi finns tillgängliga för att utföra rutinmässig underhåll och eventuella reparationer som kan behövas.

Kontakta oss för offert och för rådgivning

Kontakta oss idag för att få mer information om våra luft/vatten-värmepumpar och hur vi kan hjälpa dig att skapa ett energieffektivt och bekvämt inomhusklimat i ditt hem.

Frågor och svar

Vad kostar det att installera en luft-vattenvärmepump?

Att installera en luft-vattenvärmepump kostar någonstans mellan 75 000 och 150 000 kr beroende på modell och förutsättningar.

Hur mycket sparar man med en luft-vattenvärmepump?

I genomsnitt ger luft-vattenvärmepumpar cirka 50 procent lägre kostnader för värme och varmvatten.

Hur lång livslängd har en luft-vattenvärmepump?

En luft-vattenvärmepumpen kan hålla i 15-20 år med rätt typ av underhåll.

Förmånlig finansiering med