Badrum med känsla

Vi på Björklunds Rör är stolta över att kunna erbjuda dig det bästa rummet i ditt hus. Vi är specialiserade på att sälja och montera moderna duschväggar, stilfulla toalettstolar och skräddarsydda badrumsmöbler som kombinerar både hållbar design och inspirerande funktioner.

Ledande varumärken

Vårt noggrant utvalda sortiment kommer från några av de ledande varumärkena inom badrumsinredning, nämligen Ifö, Macro Design och Badplatsen. Dessa varumärken är kända för sin höga kvalitet, innovativa design och hållbara materialval.

Duschväggar

Vi erbjuder ett brett utbud av duschväggar som är både estetiskt tilltalande och funktionella. Du kan välja mellan olika modeller, inklusive transparenta glasväggar, frostat glas eller mönstrade alternativ. Våra duschväggar är tillverkade med fokus på hållbarhet och enkel rengöring för att säkerställa en lång livslängd.

Toalettstolar med installation

När det gäller toalettstolar kan du förvänta dig snygga och ergonomiska alternativ från vårt sortiment. Vi har ett urval av moderna toalettstolar med olika funktioner, såsom spolning med låg vattenförbrukning och bekväma sitsar för optimal komfort. Vi strävar efter att erbjuda toalettstolar som kombinerar stil med miljömedvetenhet.

Badrumsmöbler

För att komplettera ditt drömbadrum erbjuder vi också anpassade badrumsmöbler från våra samarbetspartners. Våra badrumsmöbler är skapade för att passa perfekt in i ditt badrums layout och stil. Vi kan hjälpa dig att välja rätt möbler för att optimera förvaringsutrymme och ge en enhetlig och elegant atmosfär i rummet.

Kontakta oss

Vi välkomnar dig att besöka vår butik på Rosendalsvägen 15 i Arvika för inspiration och för personlig rådgivning. Vårt kunniga team finns där för att hjälpa dig att hitta de bästa lösningarna för ditt badrumsbehov. Vi ser fram emot att hjälpa dig att skapa det perfekta rummet i ditt hus.

Frågor och svar

Vad kostar badrumsrenovering?

En renovering av badrum varierar i pris och har att göra med hur stort badrummet är, vad som behöver göras och vilka badrumsmöbler du väljer.  Vi brukar uppskatta att en badrumsrenovering kostar uppemot 220 000kr att genomföra med totalentreprenad.

Hur lång tid tar badrumsrenovering?

Beroende på förutsättningar kan en badrumsrenovering ta mellan 3-10 veckor att genomföra.

Vad ska man tänka på vid badrumsrenovering?

Vad ni har för budget och badrummets storlek är det som brukar samla lite funderingar. Ta reda på när badrummet senast renoverades, kanske är ni i behov av nya rör tillexempel. Fundera därefter på golvvärme, belysning och vilka badrumsmöbler som kan vara intressant.

 

 

Förmånlig finansiering med